Familie overleden burgemeester Witteman dankbaar en ontroerd

© Gemeente Stichtse Vecht
STICHTSE VECHT - De vrouw en kinderen van de overleden burgemeester Marc Witteman van Stichtse Vecht waarderen alle steun die ze hebben gekregen. Ze hebben dat laten weten via een bedankbrief van waarnemend burgemeester Yvonne van Mastrigt.
Het afscheid heeft de familie als indrukwekkend ervaren. "Wij zijn ontroerd door de vele warme blijken van medeleven die wij hebben ontvangen na het overlijden van onze man en vader. Het is een enorme steun om te weten dat hij als burgemeester door zo velen werd gewaardeerd. Uw betrokkenheid heeft ons goed gedaan. Hartelijk dank daarvoor."
Ook Van Mastrigt bedankt namens de gemeente iedereen die heeft bijgedragen aan het afscheid. "Mede dankzij uw inzet, in welke vorm dan ook, kijken ook wij terug op een respectvol en mooi afscheid. De gemeente Stichste Vecht bedankt u daarvoor zeer." 
Marc Witteman overleed afgelopen Kerstavond aan kanker. Hij was 57 jaar. Na zijn dood werd een afscheidsinterview gepubliceerd, waarin hij openhartig sprak over zijn leven, ziekte en werk als burgemeester.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.