FC Utrecht-doelman op Nieuwegeinse school

NIEUWEGEIN - FC Utrecht doelman Michel Vorm was donderdag te gast op de Openbare Basisschool De Krullevaar in Nieuwegein. Aanleiding voor zijn bezoek was het project ‘Voeding & Beweging’, dat deze maand op De Krullevaar plaatsvindt.
De voetbalminnende leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 waren natuurlijk zeer enthousiast over de komst van deze eerste doelman van FC Utrecht, die overigens in Nieuwegein geboren is.
Momenteel staat Vorm echter langs de lijn, aangezien hij in oktober aan een zware knieblessure is geopereerd. Foto’s van het bezoek van Michel Vorm aan de Krullevaar staan op www.krullevaar.nl
Allereerst mochten de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 de nodige vragen aan Michel Vorm stellen. Tijdens de projectlessen hadden de leerlingen allerlei vragen bedacht. Zo kreeg Vorm vragen over eten & sporten, de kansen op play-offs voor Utrecht, rode en gele kaarten, de trainingsopbouw en -tijd, de doelstellingen voor Vorm, zijn ergste ‘blooper’, het hebben van blessures en bijbehorende revalidatie en tot slot zenuwen voor een wedstrijd en wat Michel Vorm daar tegen deed.
Na deze vragenronde konden de kinderen buiten hun voetbalkunsten laten zien. Op het schoolplein van De Krullevaar en in de ‘voetbalkooi’ was namelijk een voetbalcircuit opgesteld, waar de kinderen hun behendigheid met de bal konden tonen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.