RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdachten van autobranden ook verdacht van ingooien ruiten

UTRECHT - De verdachten die zijn aangehouden in het onderzoek naarautobranden in Nieuwegein, worden nu ook verdacht van hetingooien van ruiten in Utrecht.

Tijdens de verhoren werd duidelijk dat de drie nog meer op hun kerfstok hadden. Het gaat omtwee15-jarige jongensuit Nieuwegein en De Meern eneen 19-jarige vrouw uit Nieuwegein.Zebekenden ieder hun aandeel in het bekogelen van een stadsbus op de Dichtersbaan, vlakbij skatepark De Yard.

Bij dat incident in november afgelopen jaarwerden twee passagiersin de bus getroffen door een steen die door de ruit vloog. Een paar weken later werd in de buurt de ruit van een woning ingegooid. De gemeente Utrecht heeft daarna het skatepark gesloten,omdat er te veel vandalisme plaatsvond en omdat omwonenden te veel overlast ondervonden.

De verdachten kwamen in beeld nadat op29 november en 1 decemberin Nieuwegein in totaalelf auto's in brand werden gestoken.Eerst werden de 15-jarige jongen uit Nieuwegein ende 19-jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden.De verdachte uit De Meern werd vier dagen later opgepakt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -