Inbraak bij vlogger Enzo Knol in huis Zeist: "Echt niet normaal"

Vlogger Enzo Knol.
Vlogger Enzo Knol. © ANP
ZEIST - In het huis van vlogger Enzo Knol in Zeist is ingebroken. De Youtuber is bij de diefstal veel van zijn apparatuur kwijtgeraakt die hij gebruikt bij het maken van zijn video's.
Dat vertelt Enzo Knol in een video die gisteren online is verschenen op zijn tweede kanaal, waar hij filmpjes plaatst van games. De 25-jarige Drent vertelt dat hij door het incident al bijna 30 dagen geen game-video online heeft gezet. De dieven hebben alle spullen meegenomen die hij daarvoor gebruikt.
"De studio lag echt helemaal overhoop, het was echt niet normaal", meldt een van de bekendste Nederlandse Youtubers. "Het is diep triest." Enzo Knol heeft nog geen tijd gehad om de rommel op te ruimen. "Waar heb ik dit aan verdiend. Ik lever een deel van mijn privé leven in om leuke video's te maken voor jullie en dan gebeurt er dit", legt hij uit.

GAMING KOMT TERUG

De Youtuber heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. En voor zijn volgers van het kanaal is er goed nieuws. "Gaming komt terug, dat weet ik 100.000 procent zeker."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.