FC Utrecht: Bosschaart gewoon welkom zondag

© FC Utrecht
UTRECHT - FC Utrecht is niet blij met de ontstane commotie na de boze tweet van voormalig FC Utrecht-speler Pascal Bosschaart. Bosschaart meldde vanochtend dat hij niet naar binnen zou mogen aanstaande zondag, bij de wedstrijd van FC Utrecht tegen PSV.
Niet veel later moest Bosschaart toch melden dat het iets anders lag: "Er zijn richtlijnen voor dit soort wedstrijden. Alles is dus netjes opgelost", twitterde hij. 
Directeur Commercie Joost Broerse beaamt dat: "Pascal is gewoon welkom en heeft eerder deze week ook kaarten ontvangen. Maar omdat we zondag met een top 3-wedstrijd te maken hebben zou hij wel op een andere plek naar binnen moeten."
Hij vervolgt: "Het verschil is dat je nu niet door de hoofdingang naar binnen kan, maar door een alternatieve zij-ingang, en dat we daar op de promenade (een omloop) een ruimte hebben om een drankje te nemen."

GESCHROKKEN

Ook Pascal Bosschaart is geschrokken van alle commotie: "Zo had ik het helemaal niet bedoeld", vertelt hij. "Ik wou absoluut geen ruzie schoppen. Het enige wat ik bedoelde met 'welkom zijn' is dat ik gewoon voor, tijdens en na de wedstrijd even ergens naar binnen wilde om een drankje te drinken en wat mensen te zien. Dat mag nu niet bij deze wedstrijd. Dat vond ik jammer."
Hij gaat dan ook gewoon naar de wedstrijd: "Ik kom heel vaak bij FC Utrecht en er is verder ook helemaal niks aan de hand. En supporters hebben nu ook aangeboden dat ik bij hun even naar binnen mag, en dat ga ik ook zeker even doen."

SAMEN GESPEELD

Bosschaart en Broerse speelden in het verleden samen. Broerse heeft daarom meteen contact opgenomen na de ontevreden tweet van zijn oud-ploeggenoot: "Ik heb met Pascal even gebeld en we hebben keurig met elkaar gesproken dat het een vrij ongelukkige tweet was. En dat we als club daar last van hebben gekregen."
"Hij heeft gezegd dat het niet zo bedoeld was, dat is prima. Pascal en ik hebben samen gevoetbald, supercollega, hij had ons ook even kunnen bellen, en vanaf nu kunnen we wat mij betreft er een punt achter zetten. Het is wat het is. Pascal heeft kaarten en is van harte welkom!"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.