RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Provincie trakteert op stroopwafels en belooft betere trams

1/2
IJSSELSTEIN - Trampassagiers tussen IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht zijn vanmorgen getrakteerd op stroopwafels. Ook konden ze hun hart luchten bij medewerkers van het trambedrijf, gedeputeerde Dennis Straat en wethouder Peter Bekker van IJsselstein.

De trams op de lijn worden de†laatste maanden regelmatig gehinderd door storingen. De stroopwafels waren daarom bedoeld als goedmakertje.

 Gedeputeerde Straat (r) geeft een stroopwafel weg terwijl wethouder Bekker toekijkt. Gedeputeerde Straat (r) geeft een stroopwafel weg terwijl wethouder Bekker toekijkt. | Foto: Provincie Utrecht

De provincie zegt als eigenaar en beheerder van het tramsysteem hard te werken aan een oplossing voor de storingen. Zo zijn de wissels bij de remise in Nieuwegein onder handen genomen, krijgen de trams extra onderhoud†en wordt de bovenleiding zo goed mogelijk ijsvrij gehouden. Bovendien zijn er nieuwe trams onderweg die minder gevoelig voor storingen zijn. Die gaan volgens de provincie vanaf eind 2020 rijden als vervanging voor de huidige, inmiddels ruim dertig jaar oude†wagens.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -