Valentijnsdag: Utrechts studentenkoor brengt serenades en trouwen voor een dag in Amersfoort

© Kwaya
UTRECHT - Het Utrechtse studentenkoor Kwaya helpt geliefden dit jaar op Valentijnsdag. Het koor biedt zichzelf namelijk aan als cadeautje.
Het koor is vanavond te boeken voor een serenade onder het raam of als achtergrondkoor bij een romantisch dineetje, vertelt dirigent Sam Haug. "We hebben een berichtje via sociale media rond laten gaan. En we hebben inmiddels een aantal reacties binnen en we hebben voor vanavond een aantal plekken staan waar we gaan zingen."
Dirigent Sam Haug over de serenades die zijn koorleden gaan brengen op Valentijnsdag
De groep treedt vanavond op in de binnenstad. Op het programma staan onder meer een serenade bij een restaurant en een optreden in een café. "We hebben zelf twee nummers uitgekozen die over de liefde gaan. Everywhere van Fleetwood Mac en Love me do van de Beatles. Dat wordt het plan."
Het koor heeft nog een gaatje over. Wie interesse heeft in een serenade, kan een mailtje sturen naar info@kwaya.nl.
In Amersfoort kun je voor één dag trouwen met wie je maar wilt, bijvoorbeeld met je stoere zoon.
In Amersfoort kun je voor één dag trouwen met wie je maar wilt, bijvoorbeeld met je stoere zoon. © RTV Utrecht
In Amersfoort kan iedereen dat wil voor een dag in het huwelijksbootje stappen, of het nu een geliefde, een beste vriend, een huisdier of een kind was. Voor bruidskleding, muziek en een trouwfoto wordt ter plaatse gezorgd. De trouwplechtigheden worden tot 20.00 uur gehouden op het Sint Jorisplein.
Trouwen voor één dag in Amersfoort.
Trouwen voor één dag in Amersfoort. © RTV Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.