Pokertafels in aanhanger gestolen in Soest

Foto van een van de gestolen pokertafels.
Foto van een van de gestolen pokertafels. © ONK Poker Soest
SOEST - Dieven hebben afgelopen woensdag een aanhanger met vijf pokertafels gestolen van ONK Poker in Soest. De tafels zouden die dag gebruikt worden voor het Pokerkampioenschap van Soest. Dat staat op de website van de Pokerclub.
Twee leden stonden buiten met elkaar te kletsen, toen een van hen erachter kwam dat de aanhanger van de auto af was gehaald. In eerste instantie werd er nog gedacht dat die was verplaatst door een van de medewerkers.
Toen bleek dat dit niet het geval was, gingen de alarmbellen af en werd er meteen een melding gedaan bij de politie. Op bewakingsbeelden is volgens de pokerclub te zien dat de aanhanger om 19.03 uur werd gestolen, drie minuten na de start van het pokertoernooi. Er is in de omgeving door ooggetuigen nog gezocht naar de aanhanger, maar die werd niet meer gevonden.
De pokeraars zoeken nu naar de aanhanger. Het gaat om een witte enkelasser, zonder reclame erop. De club gaat ervan uit dat de aanhanger niet meer gevonden gaat worden. "De pokertafels die erin zaten, waren echter uniek en kunnen niet gekocht worden." Daarom roept de club mensen op contact op te nemen als ze de tafels zien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.