Postpakketjes met drugs ontdekt door alerte medewerker supermarkt

© Politie
UTRECHT - Dankzij een alerte medewerker van een supermarkt in Utrecht zijn afgelopen weekend twee mannen aangehouden voor het versturen van drugs via de post.
Eind vorige maand meldde een man zich bij de supermarkt voor het verzenden van drie pakketjes. Hij vroeg om de prijzige track & trace-service voor zijn verzending, terwijl hij aangaf dat de inhoud niet heel waardevol was. De supermarktmedewerker vertrouwde het niet en schakelde de politie in. Die ontdekte dat de pakketjes gevuld waren met drugs.
Toen afgelopen weekend twee mannen zich op dezelfde manier bij de supermarkt meldden, belden de medewerkers opnieuw de politie. De verdachten bleken nog in de winkel te zijn en konden daardoor direct aangehouden worden. In hun pakketjes bleek MDMA, cocaïne en amfetamine te zitten.
Een 22-jarige man uit Utrecht en een 21-jarige man uit Vleuten werden meegenomen voor verhoor. De Utrechter zit nog altijd vast. De man uit Vleuten is weer vrijgelaten maar geldt nog wel als een verdachte in de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.