Nieuw kijkcijferrecord voor de Luizenmoeder

© NPO3
MIJDRECHT - De Luizenmoeder heeft zijn eigen kijkcijferrecord verbroken. Afgelopen week hebben nog eens meer dan een miljoen mensen de eerste aflevering van het tweede seizoen gezien via uitgesteld kijken, waardoor het totaal aantal kijkers voor de eerste aflevering uitkomt op 5,1 miljoen kijkers. Dit blijkt zondag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Lineair keken vorige week bijna vier miljoen mensen.

UITGESTELD KIJKEN

Zondag werden de kijkcijfers bekend van het uitgesteld kijken. KijkOnderzoek meet dat tot een week na de eerste uitzending. SKO had vooraf al verwacht dat de kijkcijfers voor het tweede seizoen rond de vijf miljoen zouden uitkomen. Het record van De Luizenmoeder van vorig jaar stond op 4,7 miljoen kijkers voor lineair en uitgesteld kijken bij elkaar opgeteld. Het record voor lineair kijken vorig seizoen stond op 3,5 miljoen
Vanavond is de tweede aflevering van het in Mijdrecht opgenomen programma te zien op NPO 3, waarin een opvolger wordt gezocht voor juf Helma die haar pensioen nadert.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.