RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kroongetuige Caloh Wagoh doet boekje open over vier liquidaties

BREUKELEN - Kroongetuige Tony de G. heeft over ten minste vier moorden nauwkeurige informatie verstrekt aan het Openbaar Ministerie. Dat schrijft De Telegraaf.

Eerder werd al bekend dat het lid van motorbende Caloh Wagoh uitvoerig heeft verklaard over de moord op Ja´r Wessels in Breukelen op 7 juli 2017. Ook verklaarde De G. al over de moord op Zeki Yumusak in Rotterdam in 2017.

KOPSTUKKEN CALOH WAGOH
Het OM meldde twee dagen geleden nog dat motorbendeleiders Greg R. (70) en Delano Keylow R. (48) van betrokkenheid bij deze liquidaties worden verdacht. De twee kopstukken zitten sinds november 2018 vast.

De Telegraaf meldt dat De G. over nog twee moorden heeft verklaard. Het gaat om de moord op Stefaan Bogaerts (55) in september 2017. Bogaerts handelde in de haven van Antwerpen in zeecontainers. De politie vermoedt dat hij betrokken is geraakt in de handel in harddrugs.

VIERDE LIQUIDATIE
De G. zou ook hebben gesproken over een vierde liquidatie die plaatsvond in 2017. Het is nog niet bekend om welke liquidatie dit gaat.

Tony de G. werd samen met twee andere verdachten aangehouden na de moord op Wessels. Eind 2017 gaf De G. aan dat hij wilde gaan praten met justitie.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -