Utrechtse Dennis winnaar The Voice of Holland

© ANP
UTRECHT - Jazz-zanger Dennis van Aarssen uit Utrecht heeft het negende seizoen van The voice of Holland gewonnen. De winnaar, afkomstig uit het team van Waylon, krijgt een platencontract plus een bedrag van 50.000 euro en mag een videoclip opnemen in Zuid-Afrika.
Als eerste van de finalisten viel Menno Aben af op basis van stemmen van de kijkers. Daarna mochten de drie overgebleven finalisten hun singles presenteren die ze gelijktijdig met de finale uitbrachten.
Zangeres Patricia Haastrecht beet het spits af met haar single I Will Go. Crooner Dennis van Aarssen volgde met een cover van Modern World, het origineel is van coach Anouk. Navarone uit het team van Anouk mocht als derde en bracht de single Perfect Design ten gehore.
Het negende seizoen van The Voice of Holland was de laatste reeks voor Wendy van Dijk, die de shows al die jaren met Martijn Krabbé presenteerde. Haar overstap naar SBS6 betekent dat RTL4 op zoek moet naar een andere presentator. Dit jaar deden voor het eerst ook bands mee aan The voice of Holland.
De finale van The Voice of Holland is gisteravond bekeken door 2,2 miljoen mensen. Er keken deze keer iets minder mensen dan vorig jaar. Toen zagen 2,4miljoen mensen Jim van der Zee winnen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.