Vechtend GVVV kopje onder tegen De Treffers

© Goalphoto.nl
VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie een nederlaag geleden op eigen veld. De Treffers was in Veenendaal met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Niek Oosterlee, die zijn team veel kansen zag missen.
GVVV - De Treffers samengevat in 20 seconden, door Robert Claus

LATE GOALS EERSTE HELFT

Al in de tweede minuut was GVVV gevaarlijk via Soufiane Laghmouchi. Zijn uithaal spatte uiteen op de lat. Daarna liet ook De Treffers zich zien. Drie keer was scheepsrecht voor de bezoekers, want zeven minuten voor rust was het Niek Versteegen die de 1-0 binnenwerkte.
De laatse actie voor rust was ook weinig gelukkig voor GVVV. Lowie van Zundert was met een kopbal trefzeker, waardoor de 2-0 op het scorebord kwam.
Roy Terschegget: "Supporters moeten ons steunen"

JEREMY DE GRAAF

Na de pauze kreeg GVVV meer kansen en dat resulteerde twintig minuten na rust in de aansluitingstreffer. Jeremy de Graaf scoorde een rebound na een schot van Taoufik Adnane: 1-2. Het slotoffensief van GVVV leverde de nodige kansen op, maar keer op keer lukte het niet om de gelijkmaker binnen te werken. In blessuretijd was er nog een grote kans, maar het mocht niet zo zijn voor de Veenendalers.
Trainer Niek Oosterlee: "Geen geluk in slotfase"
38' Niek Verstegen [0-1]
45' Lowie van Zundert [0-2]
65' Jeremy de Graaf [1-2]
GVVV ziet De Treffers over zich heen komen in de stand van de Tweede Divisie. De Veenendalers hebben 30 punten uit 23 duels. De Groesbekers komen op 31 uit 22.