Politie toont foto van overleden vrouw in Langbroek

© RTV Utrecht
LANGBROEK - De politie heeft een foto verspreid van de vrouw die vrijdagavond in Langbroek na verschillende reanimatiepogingen overleed. Het is een ultieme poging van de politie om de identiteit van de vrouw alsnog vast te stellen.
De vrouw werd op de hoek van de Langbroekerweg en de Gooyerdijk in Langbroek gevonden. Vermoedelijk was ze aan het wandelen en is ze daar onwel geworden. Omdat haar identiteit onduidelijk is, verspreidde de politie dit weekend een foto met daarop een aantal bezittingen van haar. Ook werd een aantal uiterlijke kenmerken bekendgemaakt.
De foto met daarop de bezittingen van de vrouw.
De foto met daarop de bezittingen van de vrouw. © Politie
Het gaat om een vrouw van 70 tot 75 jaar oud met een tenger postuur, lichtblauwe ogen, lichtbruin haar tot aan de kaak en een kunstgebit. Ze droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een zwarte driekwart jas van het merk The North Face en zandkleurige schoenen van Trail Force. Op de zolen is de tekst 'love your feet' te lezen en ze had een witte hoofdband.
Gisteren liet de politie weten dat de vrouw in ieder geval niet door een misdrijf is overleden. Volgens de politie is er verder nog niemand als vermist opgegeven die voldoet aan de kenmerken van de vrouw.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.