Alle slachtoffers carnavalscrash 't Goy zijn uit het ziekenhuis

© YouTube Robert Geurts Productie
HOUTEN - Alle carnavalvierders die anderhalve week geleden gewond raakten bij een ongeluk met een praalwagen in 't Goy, zijn uit het ziekenhuis. Het gaat naar omstandigheden goed met de jongeren.
Het slachtoffer dat er het heftigst aan toe is, heeft twee gebroken polsen. Deze persoon zit de komende weken dus in het gips. Een ander heeft een schouder uit de kom gehad. Voor de rest hebben alle slachtoffers kneuzingen en blauwe plekken.
Eerder ging het gerucht dat één van de feestvierders er heel slecht aan toe zou zijn. Er werd gesproken over een coma of een gebroken rug, maar die geruchten worden door een woordvoerder van de groep uit Cothen naar het rijk der fabelen verwezen.
Er staan drie optochten op de agenda waar de jongeren aan mee zouden doen. Maar de schrik zit er nog goed in, dus het is de vraag of dat nog doorgaat.

ONGELUK

De jongeren crashten zondag 17 februari op de Nachtdijk bij 't Goy (gemeente Houten). Ze hadden meegedaan met een optocht in Schalkwijk en waren onderweg naar huis. Toen hun praalwagen op de openbare weg reed, brak een balk af en vielen de jongeren uit de kar. Het is verboden om mensen in een aanhanger te vervoeren op de openbare weg als er geen optocht aan de gang is waarvoor een vergunning is verleend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.