Kort nieuws: Vandalisme graven Westbroek

REGIO - Op de begraafplaats in Westbroek zijn eind vorige week acht graven beschadigd. Er zijn vazen omgetrapt en letters van monumenten gehaald. Er is aangifte bij de politie gedaan, maar de daders zijn nog niet bekend.
* Omstanders hebben in Utrecht een fietsendief aangehouden. De 51-jarige man had in de F.C Dondersstraat een fiets gepikt. De dief is overgedragen aan de politie.
* Een 18-jarige jongen is vannacht betrapt toen hij aan het rommelen was in een schuur. Drie Utrechters hoorden dat,hielden de jongen aan en droegen de inbreker over aan de politie.
* Woerden begint vanavond met een campagne tegen alcohol- en drugsgebruik. Wethouder Van der Woede deelt flyers uit onder jongeren in het centrum. Reden is dat het alcoholgebruik onder jongeren stijgt, vaak ook in combinatie met drugs.
* De opbrengst van de Amersfoortse Haringparty gaat dit jaar naar de Stichting Urban Wijland. De stichting wil met kunst een verbinding aanbrengen tussen stad en plattenland. Om geld in te zamelen wordt er een Amersfoorts Tonnetje geveild. De haringparty op 19 juni in het Bergpaviljoen is een initiatief van de lokale zakenwereld in Amersfoort.

Verslaggever Ardy Stemerding ging kijken op de begraafplaats in Westbroek

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.