Kort nieuws: Bunnikse tieners vernielen abri

REGIO - De politie in Bunnik heeft na een tip een groep jonge vernielers kunnen aanhouden. Zes Utrechtse jongeren tussen de de 14 en 15 maakten een abri bij een bushokje aan de Schoudermantel stuk, maar werden gezien door een oplettende getuige. De groep is meegenomen naar het bureau.
* In IJsselstein is een 26-jarige autotmobilist gewond geraakt bij een verkeersongeluk. De IJsselsteiner stond gisteravond stil op de kruising Baronieweg / Boedapestlaan, toen hij van achteren werd aangereden door een 72-jarige automobilist uit Lopik. De man uit IJsselstein is met pijn in de nek vervoerd naar een ziekenhuis.
* In Utrecht start vanavond de eerste Skate Parade van het seizoen. Op het Lucasbolwerk geeft burgemeester Wolfsen om acht uur het startschot. De Utrecht Skate Parade wordt in principe iedere week gereden. Vooraan de stoet rijdt een Hummer met dj's, die muziek draaien voor de skaters.
* In Kockengen is gisteravond een alcoholcontrole gehouden. Op de provinciale weg N-401 moesten 60 bestuurders blazen. Een van hen, een 21 jarige bestuurder uit De Kwakel, die net zijn rijbewijs had, had te veel gedronken. Hij is aangehouden
* De nieuwe fietsenstalling aan het Stationsplein in Utrecht blijft langer open. Forensen hadden geklaagd dat de sluitingstijd van zeven uur 's avonds te vroeg is. De gemeente heeft daarom besloten de stalling tot negen uur 's avonds open te houden. De fietsenstalling aan het Stationsplein is begin maart geopend.
* In Utrecht is vannacht een groep krakers aangehouden. De zeven krakers werden op heterdaad betrapt bij een pand aan de Prins Bernardlaan. De groep werd meegenomen naar het bureau. De politie nam ook een hoeveelheid drugs in beslag.

Veel bezoek voor beeldentuin Paleis Soestdijk

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.