RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

In beeld: Avonturier en piloot Jeroen Komen bekijkt Utrecht van boven

1/8
HOUTEN - Piloot en avonturier Jeroen Komen reist in zijn propellorvliegtuigje door Europa en vertelt daar binnenkort over in Houten. Terwijl hij enkele van zijn duizenden luchtfoto's en -films†toont krijgt het theaterpubliek veel van zijn anekdotes te horen.

Het idee om in Nederland multimediavoorstellingen door avonturiers te laten maken kwam van Houtenaar Jan Roeleveld. Zijn bedrijf Mondiavisueel organiseert de evenementen sinds vijf jaar en heeft onder meer ook orkafotograaf Melvin Redeker uit Lopikerkapel op het programma staan.

Piloot en avonturier Jeroen Komen op Radio M Utrecht


Komen was deze week te gast in Aan Tafel op Radio M Utrecht en stuurde de omroep een aantal†luchtfoto's die hij boven Utrecht maakte. In de voorstelling 'Ik kan vliegen' vertelt hij op 20 maart in Theater aan de Slinger in Houten. Eerder doet hij onder meer Alkmaar, Oosterhout en Doetinchem aan.

 Jeroen Komen ziet de Domtoren zoals maar weinigen hem kunnen zien. Jeroen Komen ziet de Domtoren zoals maar weinigen hem kunnen zien. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen Komen De Oudegracht tekent de binnenstad van Utrecht. De Oudegracht tekent de binnenstad van Utrecht. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen Komen Een ommetje naar het stadskantoor. Een ommetje naar het stadskantoor. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen Komen Utrecht Centraal vanuit de lucht. Utrecht Centraal vanuit de lucht. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen Komen Universiteitsterrein De Uithof aan de oostkant van de stad. Universiteitsterrein De Uithof aan de oostkant van de stad. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen Komen Verder naar het oosten, station Driebergen-Zeist. Verder naar het oosten, station Driebergen-Zeist. | Foto: Ik kan vliegen / Jeroen KomenHeb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht