RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Problemen op de weg: truck verliest lading en zwangere vrouw onwel

1/2
PROVINCIE UTRECHT - De storm die vanochtend over onze provincie raasde heeft op meerdere plekken op de weg voor overlast en opstoppingen gezorgd. Zo ging het onder meer mis op de A2 bij Vinkeveen.

Daar verloor een vrachtwagen een deel van z'n lading.†Daardoor werden drie rijstroken afgesloten richting Utrecht. De weg lag bezaaid met glazen panelen, stalen stellingen en kunstof kozijnen. Die zijn inmiddels allemaal naar de vluchtstrook gebracht, waardoor ťťn rijstrook weer open kan.

ZWANGERE VROUW ONWEL
Op de A27 bij Eemnes raakte iets voor 8.00 uur†een zwangere vrouw onwel. Ze wist op eigen kracht naar de vluchtstrook te gaan. Vanaf daar begeleidde een ambulance haar naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat is onbekend.

De boel leidde tot een flinke opstopping. Vanuit Almere richting Utrecht stond zo'n tien kilometer file.

 Op de A27 bij Eemnes belandde een zwangere vrouw op de vluchtstrook. Op de A27 bij Eemnes belandde een zwangere vrouw op de vluchtstrook. | Foto: Caspar Huurdeman

Rond 9.30 uur was opnieuw een ongeluk, dit keer op de A12 bij knooppunt Oudenrijn. In de richting van Den Haag ontstond een forse file, waardoor weggebruikers ongeveer een half uur langer onderweg waren.

CODE GEEL
Rijkswaterstaat had weggebruikers al gewaarschuwd om voorzichtig te zijn tijdens de maandagochtendspits, vanwege het onstuimige weer met harde windstoten. Bij het KNMI geldt code geel. In Utrecht is die tot maandagochtend 10.00 uur van kracht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -