Vrouw (23) overleden na zware mishandeling in City Campus Max, verdachte aangehouden

© Google Streetview
UTRECHT - Een 23-jarige vrouw is afgelopen donderdag overleden in het ziekenhuis, nadat ze enkele dagen eerder zwaar was mishandeld in haar huis in Utrecht. De recherche onderzoekt de zaak en heeft een verdachte aangehouden, meldt de politie vandaag aan RTV Utrecht.
De mishandeling vond plaats in de vroege ochtend van zondag 24 februari. Vanuit een appartement in de City Campus Max-flat aan het Europaplein kwamen volgens de politie rond 6.30 uur 'onrustbarende geluiden'.
Agenten forceerden de voordeur en troffen binnen de ernstig gewonde vrouw aan. Een 24-jarige man die bij haar was, werd direct gearresteerd. De vrouw vocht in het ziekenhuis nog enkele dagen voor haar leven, maar overleed later alsnog.
Wat voor relatie de verdachte en het slachtoffer met elkaar hebben, wil de politie niet zeggen. Alleen dat het gaat om een ruzie binnen de huiselijke sfeer.
De gearresteerde man zit in voorarrest en wordt verdacht van doodslag. Donderdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan wordt bepaald of hij tijdens het onderzoek nog langer vast moet blijven zitten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.