Verdachte drama Max-flat is 24-jarige Utrechter Lorenzo S.

© Instagram
UTRECHT - De man die verdacht wordt van het doden van de 23-jarige Dunja uit Utrecht is de 24-jarige Lorenzo S. De Utrechter zou vorige week zondag zijn vriendin zo erg hebben mishandeld dat ze daar vier dagen later aan overleed.
Vrienden en een oud-werkgever van Lorenzo reageren geschokt op het nieuws. Ze omschrijven hem als een vriendelijke jongen die geen vlieg kwaad deed. Wel blowde hij dagelijks en op Instagram poseert hij met flessen whisky.
Maar de buren van Dunja vertellen een ander verhaal. Eén vrouw kent Lorenzo nog uit haar jeugd in Overvecht, waar hij opgroeide. "Er is altijd al iets mis geweest met hem. Dat merkte je als je met hem sprak. Hij luisterde wel, maar hoorde niet wat je zei. Het zat niet helemaal goed in zijn hoofd."

CAMPUS

Bewoners van de City Campus Max, waar Dunja een kamer huurde, reageren geschokt op het nieuws. Haar buren wisten al langer dat er problemen waren. "We hoorden regelmatig gegil en gebonk uit haar kamer komen. Ik ben nog een keer naar haar deur gerend, maar niemand deed open. Uiteindelijk moest de politie erbij komen, maar die deden niets."
Er wordt door bewoners van de flats aan het Europaplein flink gespeculeerd over wat er precies is gebeurd. Twee buurvrouwen van Dunja zijn daar erg boos over. "Mensen schrijven nu op Facebook dat Dunja dronken was. Maar daar klopt helemaal niets van. Het was juist Lorenzo die erg veel dronk. Dunja was een hele lieve meid in de bloei van haar leven en ze heeft dit niet verdiend. Ik hoop dat ze nu rust heeft gevonden."
Tientallen bewoners van de Max-flat hebben geld ingezameld voor Dunja. Het bedrag is bedoeld voor een krans.
De politie was vandaag nog zichtbaar aanwezig in woontoren 2 van het flatgebouw. Terwijl het onderzoek loopt komt er weinig informatie naar buiten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.