Rhenen dingt mee naar titel beste werkgever van Nederland

RHENEN - Rhenen is in de running om de beste werkgever van Nederland te worden. Vanavond wordt duidelijk of de Utrechtse gemeente gewonnen heeft. Rhenen schat haar kansen goed in.
Volgens Annette Roks, organisatieadviseur bij de gemeente Rhenen, komt dat doordat de kwaliteiten van medewerkers ten volle worden benut. "We hebben wel functies, maar ook de mogelijkheden om mee te werken aan mooie projecten of klussen voor medewerkers. Zo maakt een groenmedewerker met passie voor wielrennen deel uit van het projectteam voor de Vuelta."
De wedstrijd waar Rhenen aan meedoet is een initiatief van Effectory. Dit onderzoeksbureau jaarlijks onderzoek naar de Beste Werkgevers in Nederland. Er wordt gekeken naar aparte bedrijfstakken en vervolgens dingen alle branchewinnaars mee naar de landelijke prijs.
In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. Vanavond wordt dus duidelijk of Rhenen de grote winnaar is.
De gemeente moet het opnemen tegen 22 concurrenten, waaronder Kinderopvang Humanitas, Peijnenburg en het ministerie van Buitenlandse Zaken.
Rhenen mogelijk beste werkgever van Nederland

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.