Slachtoffer dodelijk ongeval is 21-jarige Utrechtse, zoektocht automobilist duurt voort

© Persbureau Heitink
UTRECHT - Een 21-jarige vrouw uit Utrecht is vannacht om het leven gekomen bij een ongeluk op de Biltsestraatweg. Dat meldt de politie. De automobilist is na het ongeluk doorgereden en daarom is de politie op zoek naar de chauffeur van een beschadigde groen-grijze Renault.
"Haar ouders wonen in het buitenland en daarom duurde het even voordat we ze konden bereiken. De 21-jarige vrouw woonde in Utrecht, maar kwam zelf ook uit het buitenland", aldus een woordvoerder.

SLACHTOFFER

Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur. Omstanders die het zagen gebeuren alarmeerden de politie en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren. Een ambulance kwam ter plaatse, maar de vrouw overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.
Die auto kan zeker opvallen als die op straat staat of rondrijdt
Politiewoordvoerster

ZOEKTOCHT

Na een paar uur onderzoek weet de politie nu precies om welk type auto het gaat. "Het is een groen-grijze Renault Scénic 1 phase 2, bouwjaar 1999-2003", aldus de politie op Twitter. "Die auto kan zeker opvallen als die op straat staat of rondrijdt, of als bijvoorbeeld de buurman zo'n auto heeft en deze hermetisch in de garage verscholen houdt."
De politie kon nog niet vertellen hoe het ongeluk is gebeurd en of daar nog andere voertuigen bij betrokken waren. Inmiddels is wel duidelijk dat de vrouw te voet was en niet op een fiets zat toen ze werd aangereden.
Vanochtend vloog er een helikopter boven Utrecht om overzichtsfoto's van de plaats van de aanrijding te maken. Verdere gegevens over het slachtoffer heeft de politie nog niet bekendgemaakt omdat de familie van de vrouw nog moet worden ingelicht.
Vrouw overleden bij ongeluk in Utrecht; politie zoekt doorrijder

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.