RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ontroerende ontmoeting op station Amersfoort: 91-jarige NS-man terug op oude werkplek

AMERSFOORT - Een bijzondereontmoetingop station Amersfoort.Medewerkers van NS Veiligheid & Service raakten daar in gesprek met een hoogbejaarde man en zijn begeleider. Het bleek een oud-collega, die nog graag herinneringen ophaalde aan zijn tijd bij de Nederlandse Spoorwegen.

"Deze meneer begonin 1955bij het spoor. Inmiddels is hij al bijna 25 jaar met pensioen en 91 jaar oud",schrijven de medewerkers van NS Veiligheid & Service op Facebook. "Omdat meneer slecht ter been was en hij ons de mooiste verhalen vertelde over zijn tijd bij de NS besloten wij een rolstoel te halen en hem nog eens mee te nemen naar zijn oude werkplek, het middenperron van station Amersfoort."

Het werd een emotionele tijdreis voor de voormalig NS-werknemers. "Tussen de tranen door werden wij overladen met herinneringen en anekdotes. Geluk zit in een klein hoekje", aldus de medewerkers van NS Veiligheid & Service.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht