RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Vrouw takelt cafébezoeker Mauro toe met glas: "Ik heb nog altijd last met eten"

LEUSDEN - "Op het moment dat ik naar beneden keek, merkte ik dat ik onder het bloed zat." De 24-jarige Mauro uit Leusden is een avondje uit met zijn vriendin in Amersfoort. In café Fiji aan de Hof komt zijn leven op zijn kop te staan als een bezoekster hem onverwacht slaat met een glas. De politie liet vandaag beelden zien van de vrouw in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht.

Het geweldsincident speelde zich af in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 februari. In de drukte ontstond vermoedelijk irritatie bij de vrouw die uithaalde met het glas. "Het ging allemaal heel snel", vertelt Mauro. "Ik zag dat mijn vriendin een tik kreeg en stapte ertussen om te kijken wat er aan de hand was. Voor ik het wist had ik een glas in mijn wang. Ik wist meteen dat het geen hand of vuist was. Het werd ook heel warm op mijn wang." Ondertussen maakte de vrouw zich uit de voeten. Ze is nog spoorloos, maar bewakingscamera's in het café hebben haar en het geweldsincident gefilmd.

De gewonde Mauro schakelde na het incident zijn vader in en liet zich hechten in het ziekenhuis. Daarna moest hij nog weken thuiszitten. Hij mocht niet werken of sporten en kon alleen vloeibaar voedsel eten. Een maand later is de Leusdenaar nog altijd niet volledig hersteld. "Ik heb tot op heden veel last met eten. Er lekt dan vocht uit mijn wang, waarschijnlijk omdat er een speekselklier is geraakt. Donderdag ga ik naar de kno-arts om te kijken of er een oplossing te vinden is. Verder heb ik met een beetje pech voor altijd een litteken op mijn wang."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -