Altijd al bij een kasteel willen wonen? Slot Zuylen zoekt een nieuwe beheerder

OUD-ZUILEN - Voor wie altijd al op het terrein van een kasteel heeft willen wonen, is dit de kans. Slot Zuylen is namelijk op zoek naar een nieuwe beheerder die naast werken, ook wil wonen op het terrein van het kasteel.    
Het slot zoekt per 1 mei een beheerder (M/V) die verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Hieronder valt het contact houden met het personeel en vrijwilligers. Zoals het een echte heer of dame betaamt, is een gastvrije instelling belangrijk. Enige ervaring met het beheren van complexe gebouwen komt ook goed van pas, valt te lezen in de vacature.
Aangezien het kasteel in de zomer zes dagen per week geopend is, moet men bereid zijn om meer te werken. Dit wordt weer gecompenseerd in de winter als het kasteel alleen in het weekend open is. Ben je bang dat het kasteel na sluitingstijd een beetje te groot is voor jou alleen? Geen paniek. De partner mag ook mee.
De functie is in eerste instantie voor zestien uur per week. Vanaf 1 november is dat 40 uur per week. Over de verdiensten staat niks vermeld.
Verslaggever Robert Jan Booij op bezoek bij Slot Zuylen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.