RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Altijd al bij een kasteel willen wonen? Slot Zuylen zoekt een nieuwe beheerder


OUD-ZUILEN - Voor wie altijd alop het terreinvaneen kasteel heeft willen wonen, is ditde kans. Slot Zuylen is namelijk op zoek naar een nieuwe beheerder die naast werken, ook wil wonenop het terrein van het kasteel.

Het slot zoekt per 1 mei eenbeheerder(M/V) die verantwoordelijk zal zijnvoor de dagelijkse gang van zaken. Hieronder valt het contact houden methetpersoneelen vrijwilligers. Zoals heteen echte heer of dame betaamt, is een gastvrije instelling belangrijk. Enige ervaring met het beheren van complexe gebouwen komt ook goed van pas, valt te lezen in de vacature.

Aangezien het kasteel in de zomer zes dagen per week geopend is, moetmen bereid zijn om meer te werken. Dit wordtweer gecompenseerdin de winter als het kasteel alleen in het weekend open is. Ben je bang dat het kasteel na sluitingstijd een beetje te groot is voor jou alleen? Geen paniek. De partner mag ook mee.

De functie is in eerste instantie voor zestien uur per week. Vanaf 1 november is dat 40 uur per week. Over de verdiensten staat niks vermeld.

Verslaggever Robert Jan Booij op bezoek bij Slot Zuylen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -