Laatste campagne-weekend voor de verkiezingen, minister Hoekstra naar Baarn

© RTV Utrecht / Kees Hoogendijk
PROVINCIE UTRECHT/BAARN - Regionale én landelijke politici maken zich op voor hun laatste campagne-weekend voor de verkiezingen van komende woensdag. Het hele weekend zullen ze in touw zijn om stemmen te werven.
Vandaag en morgen wordt er volop geflyerd in de provincie. Overal gaan politici de straat op om aandacht te vragen voor de komende verkiezingen. Ook zijn er bijvoorbeeld her en der nog debatten.
Ook de landelijke kopstukken doen volop mee aan de campagne. Eind februari bezochten premier Mark Rutte (VVD) en Lodewijk Asscher van de PvdA al Utrecht en Amersfoort, vandaag is het de buurt aan minister Wopke Hoekstra van financiën om een bezoekje te brengen aan de regio. Hij zal in Baarn campagne voeren.
Morgen komt Rutte opnieuw naar de Domstad. Hij gaat dan eerst in gesprek met vrijwilligers op het Stadskantoor. Daarna trekt de premier de binnenstad in.

WOENSDAG

Op woensdag 20 maart mogen kiesgerechtigden uit de regio hun stem uitbrengen voor de Provinciale Statenverkiezingen. Ook zijn de verkiezingen voor de Waterschapsverkiezingen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.