Uitslagenavond: Utrechtse locaties in trek bij landelijke partijen

Jesse Klaver wacht de uitslagen vanavond in de Winkel van Sinkel af.
Jesse Klaver wacht de uitslagen vanavond in de Winkel van Sinkel af. © ANP
PROVINCIE UTRECHT - Van Bar Stadstuin in Transwijk tot The Basket op de Uithof: door de hele stad zijn vanavond politici aanwezig om de uitslagen van de verkiezingen af te wachten. De stad Utrecht is ook in trek bij de landelijke partijen. Een overzicht van welke politicus je waar kunt verwachten.
VVD-lijsttrekker André van Schie heeft in verband met de gebeurtenissen van afgelopen maandag een eigen verkiezingsbijeenkomst afgeblazen. Hij wacht de uitslag vanavond op het Provinciehuis in Utrecht af.
GroenLinks-lijsttrekker Huib van Essen is tot een uur of 23.00 in de Winkel van Sinkel, samen met Jesse Klaver, de landelijke lijsttrekker van de partij. Daar zal vanavond overigens, eveneens in verband met de aanslag van afgelopen maandag, geen uitbundige muziek gedraaid worden - op verzoek van de partij zelf. Later op de avond voegt Van Essen zich bij VVD-collega Van Schie in het Provinciehuis.
D66 wacht de uitslagen in Bar Stadstuin in Transwijk af. Lijsttrekker Marc de Droog vertrekt later in de avond ook naar het Utrechtse Provinciehuis.
Arne Schaddelee van de ChristenUnie in het begin van avond in het Provinciehuis, maar voegt zich later op de avond bij zijn landelijke collega Gert Jan Segers in The Colour Kitchen in Zuilen.
Rob van Muilekom (PvdA) wacht de verkiezingsuitslag af in The Basket op de Uithof.
Derk Boswijk (CDA), René Dercksen (PVV) en Roy Luca (U26) zijn de hele avond in het Provinciehuis te vinden. FvD blijft in Zeist, zowel de provinciale lijsttrekker (Wouter Weyers) als Thierry Baudet (landelijk).

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.