Bureau Hengeveld: bargevecht op camera

UTRECHT - Het goedbezochte cafe 't Hart aan de Voorstraat in Utrecht was begin april het toneel van een vechtpartij. Het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op Regio TV Utrecht wil de daders opsporen en vraagt daarbij uw hulp.
In de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 april liep een woordenwisseling tussen drie mannen en het personeel van het café behoorlijk uit de hand. Na de ruzie werden de drie mannen door medewerkers het café uit gezet. Dat pikten ze niet, want niet veel later kwamen ze terug. Twee van de mannen graaiden bierglazen van de bar en gooiden die naar het personeel en bezoekers en sloegen er mensen mee in hun gezicht. Daarna verlieten ze het café en liepen ze richting de Predikherenstraat.
Vier van de gasten liepen flinke snijwonden op en moetsen allemaal naar het ziekenhuis. Eén van de daders is inmiddels aangehouden. Maar hij weigert mee te werken aan het onderzoek en kan of wil de namen van de andere twee niet noemen.
Vanavond besteedt het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht aan deze zaak. U kunt de beelden nu al bekijken op deze site. Als u weet wie dit zijn, twijfel dan niet en bel het gratis tipnummer van de politie: 0800-6070. Als u uw tip liever anoniem doorgeeft, belt u dan naar 0800-7000.
Meer info op www.bureauhengeveld.nl

Bureau Hengeveld: bargevecht op camera

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.