Inzamelingsactie voor nabestaanden omgebrachte Dunja

© Google Streetview
UTRECHT - Vriendinnen van de omgebrachte Dunja zamelen geld in voor haar nabestaanden. Dunja werd een maand geleden in haar woning City Campus Max in Utrecht mishandeld. Vier dagen later overleed ze.
Haar vriendinnen zamelen nu geld in om de begrafenis te bekostigen. "Zoals velen van ons weten, hebben jongeren op hun 23e nog geen uitvaartverzekering geregeld", schrijven haar vriendinnen. "Dus hebben haar opa en oma hun spaarcenten gebruikt om een mooie begrafenis te regelen. We weten dat geld het verdriet niet kan verzachten."
De teller staat op dit moment op ruim 400 euro. De vriendinnen van Dunja hopen in totaal 1500 euro in te zamelen. "Mochten we meer geld ophalen, dan is het de bedoeling om uit naam van Dunja een goed doel te starten."

MISHANDELING

Dunja werd in de vroege ochtend van zondag 24 februari mishandeld. Een paar dagen later overleed ze aan haar verwondingen. In de zaak rond haar dood zit de 24-jarige Lorenzo S. vast. Hij wordt verdacht van doodslag. Zijn voorarrest werd begin deze maand met negentig dagen verlengd.
Volgens de advocaat van de verdachte is Dunja gewond geraakt bij een val. Zijn cliënt ontkent niet dat hij die zondag 24 februari in haar flat is geweest.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.