RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Waterschap Amstel, Gooi, en Vecht kiest burgemeester Oegstgeest als informateur

PROVINCIE UTRECHT - De burgemeester van Oegstgeest buigt zich over de verkiezingsuitslag van waterschap Amstel, Gooi en Vecht. De VVD werd daar de grootste partij en heeft Emile Jaensch als informateur voorgedragen. Alle fracties in het nieuwe bestuur kunnen zich daar in vinden.

Burgemeester Jaensch heeft de opdracht gekregen om mogelijkheden te verkennen voor "een stabiel college en een consistent collegeprogramma dat kan rekenen op een breed draagvlak in het algemeen bestuur". Hij begint vandaag met gesprekken met de elf fracties van de politieke partijen en de fracties die een vaste plek in het bestuur hebben. Ook praat hij met dijkgraaf Gerhard van den Top en de directie van uitvoeringsorganisatie Waternet. Op maandag 8 april brengt hij verslag uit.

Amstel, Gooi en Vecht zorgt voor de waterhuishouding op de grens van Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Jaensch kent het gebied van Amstel, Gooi en Vecht nog van vroeger, toen hij bestuurder was in Amsterdam Oud-Zuid en Zuidoost. Hij was toen namens Amsterdam vertegenwoordiger bij Groengebied Amstelland en de gebiedscommissie Amstel, Gooi en Vecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -