Vrouw overleden na schietincident Mijdrecht, klopjacht op dader

© Peters hotnews
MIJDRECHT - Bij een schietincident in een woning aan de Landsherenstraat in Mijdrecht is een vrouw om het leven gekomen. Dat meldt de politie.
"We kregen iets na tienen een telefoontje dat er mogelijk geschoten was. Daar zijn we snel naartoe gegaan en inmiddels is duidelijk dat daar een vrouw om het leven is gekomen", vertelt een woordvoerder van de politie.
Vrouw overleden na schietincident Mijdrecht

POLITIEHELIKOPTER

Er kwam veel politie ter plaatste. "We zijn in de omgeving aan het zoeken naar een eventuele verdachte, daar is ook de politiehelikopter voor ingezet", vertelt een woordvoerder van de politie. Ook diverse ambulances en een traumahelikopter waren opgeroepen, maar die zijn na enige tijd weer vertrokken. Het lichaam van de vrouw lag rond middernacht nog in de woning.
Agenten zijn op zoek naar een man die de woning heeft verlaten. Hij zou gewond zijn, melden getuigen. De politiehelikopter cirkelde dinsdagavond boven Mijdrecht en omgeving om te assisteren bij de zoektocht en ook in Zegveld werd gezocht. Een arrestatieteam zou een inval hebben gedaan in een woning, maar daar zou niemand aanwezig zijn geweest.
De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.