Politie observeert in Kanaalstraat, cokedealers gearresteerd

© RTV Utrecht / Koen van den Berg
UTRECHT - Opnieuw zijn in de Utrechtse Kanaalstraat twee drugsdealers aangehouden.
Woensdagmiddag observeerden agenten op meerdere plekken in de straat in de wijk Lombok. De politie kreeg een man in het vizier die afspraken leek te maken mogelijke klanten en ook iets met hen uitwisselde.
Een van deze mogelijke klanten was een 44-jarige inwoner van Bilthoven. Hij werd aangehouden op de Vleutenseweg. Hij bleek in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid harddrugs. De drugs zijn in beslag genomen en de man mocht na verhoor naar huis.
Toen de vermoedelijke dealer een ontmoeting had met een tweede man besloten de agenten beiden aan te houden. Het ging hierbij om een 34-jarige inwoner van Utrecht en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij bleken in het bezit van bijna duizend euro aan contant geld, meerdere telefoons, negen pakjes met vermoedelijk cocaïne en 42 bolletjes met andere harddrugs.
De problemen met drugshandel in en rond de Kanaalstraat spelen al jaren. Vanwege aanhoudende overlast van gebruikers, dealers, automobilisten en scooterrijders houdt de politie regelmatig controles.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.