RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Onveilige verkeerssituatie in de provincie? Meld het hier

1/2
PROVINCIE UTRECHT - Fietsers die in groepjes tussen auto's slingeren, verkeersborden die elkaar tegenspreken, een provinciale weg waar voortdurend auto's botsen: ken jij plaatsen waar het verkeer gevaar oplevert? Inwoners van de provincie nemen samen met RTV Utrecht de verkeersveiligheid in de regio onder de loep.

In ons Meldpunt Onveilig Verkeer kun je gevaarlijke plekken op de kaart zetten en stemmen op meldingen van anderen. Ook kun je als je dat wilt een foto meesturen. Zo brengen we samen de onveilige verkeerssituaties in Midden-Nederland onder de aandacht.

Het meldpunt blijft nog tot en met het Paasweekend open. Begin mei maakt RTV Utrecht bekend waar volgens jullie de gevaarlijkste verkeerssituaties liggen. Vanzelfsprekend leggen we de resultaten ook voor aan de verantwoordelijke instanties. Welke verkeerssituatie vind jij gevaarlijk? Zet 'm op de kaart!Ook de andere regionale omroepen starten vandaag met een meldpunt in hun provincie. Het project wordt ondersteund door de datajournalistieke nieuwsdienst LocalFocus.

Radio M Utrecht over het Meldpunt Onveilig Verkeer


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -