RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Letschert krijgt hoogst mogelijke boete en keert terug in selectie

UTRECHT - Timo Letschert sluit morgen weer aan bij de selectie van FC Utrecht. De verdediger heeft de hoogst mogelijke boete bij zijn club gekregen. Hoe hoog die boete precies is, is niet bekendgemaakt.

Letschert krijgt de straf voor zijn gedrag zaterdag in de rust van de verloren competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (5-0). Trainer Dick Advocaat wisselde Letschert direct en zette hem daarna voor een paar dagen uit de selectie.

De 25-jarige verdediger bood een dag na het duel in Den Haag zijn excuses aan. "Ik ben veel te ver gegaan en heb de staf en medespelers vanmorgen mijn excuses aangeboden", zei Letschert, die mentale hulp heeft ingeschakeld om zijn emoties beter onder controle te houden. "Ik besef dat mijn gedrag ontoelaatbaar was en wil herhaling voorkomen."

Letschert ging in de kleedkamer tekeer tegen medespelers en stafleden. Het geld dat hij voor straf moet betalen, wordt gebruikt om een skybox aan te leggen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Dat gebeurt in samenwerking met de stichting Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -