Zeker duizend gevaarlijke verkeerssituaties, volgens kijkers RTV Utrecht

De kruising op de 't Goylaan, die vaak voor rotonde wordt aangezien, wordt door veel Utrechters als gevaarlijke plek gezien.
De kruising op de 't Goylaan, die vaak voor rotonde wordt aangezien, wordt door veel Utrechters als gevaarlijke plek gezien. © RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - Het onderzoek van RTV Utrecht naar gevaarlijke verkeerssituaties heeft in bijna drie dagen meer dan duizend meldingen opgeleverd. Inwoners van onze provincie kunnen op het door ons geopende Meldpunt Onveilig Verkeer twee weken lang plaatsen aanwijzen waar weggebruikers te veel risico's lopen.
De meldingen die tot nu toe binnenkwamen variëren van auto's die te hard rijden tot slecht verlichte wegen en verkeersborden die voor verwarring zorgen. Een gevaarlijke weg die opvallend veel genoemd wordt is de 't Goylaan, in de Utrechtse wijk Hoograven. Bijna de helft van alle meldingen wordt gedaan in en rond de stad Utrecht.
Het meldpunt blijft nog tot en met het Paasweekend open. Naast gevaarlijke plekken aanwijzen is het ook mogelijk om op reeds ingestuurde verkeerssituaties te stemmen. Dat is inmiddels 5500 keer gedaan.
Welke verkeerssituatie vind jij gevaarlijk? Zet 'm op de kaart!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.