RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Verdachte steekincident Overvecht meldt zich bij politie

1/3
UTRECHT - De verdachte van het steekincident op de Zambesidreef heeft zich vanochtend gemeld bij de politie. Ze is aangehouden en zal deze ochtend worden verhoord, meldt de politie.

Het steekincident gebeurde vrijdagmiddag rond 16.00 uur. Het slachtoffer was onderweg van de Gambiadreef via de Oranjerivierdreef naar de Zambesidreef. Op de hoek van die laatste twee straten, vlakbij het winkelcentrum, werd ze neergestoken. Volgens de politie was het slachtoffer aanspreekbaar. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

 Bij het steekincident raakte een vrouw van 60 gewond. Bij het steekincident raakte een vrouw van 60 gewond. | Foto: JS Multimedia

VERDACHTE

Naar de verdachte werd een tijd gezocht. Het zou gaan om een vrouw van ongeveer 20 jaar met lang bruin haar, een grijze trainingsbroek en een donkerblauw vest van het merk Adidas. Ze heeft een normaal postuur. De politie verspreidde een foto van haar, waarna de vrouw zich meldde op het bureau.


De omgeving van het incident was enige tijd afgezet voor onderzoek. Over de achtergrond van het steekincident is niets duidelijk.

 Bij het steekincident raakte een 60-jarige vrouw gewond. Bij het steekincident raakte een 60-jarige vrouw gewond. | Foto: JS Multimedia


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Nieuwsoverzicht