Marlayne Sahupala en Luuk Ikink quizmasters op Koningsdag

© ANP
AMERSFOORT - Marlayne Sahupala uit Baarn en Luuk Ikink uit Soest zijn toegevoegd aan de bekende Nederlanders die hun medewerking aan Koningsdag in Amersfoort verlenen. Het duo presenteert de 'regioquiz', die door negen teams uit de dorpen rond Amersfoort wordt gespeeld.
Sahupala en Ikink verzorgen als quizmasters een twintig minuten durend onderdeel van het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort. De deelnemende teams uit onder meer Bunschoten, Eemnes, Soest en Baarn komen op 27 april op de fiets naar Amersfoort. De quiz wordt gespeeld bij het Sint Pieters- en Bloklands Gasthuis.
De organisatie achter de Amersfoortse viering wil met de quiz benadrukken dat de regio zich verbonden voelt met Amersfoort en dat de naburige dorpen daarom bij het koninklijke bezoek goed vertegenwoordigd zijn. De negen gemeenten hebben ook een financiële bijdrage aan het koningsbezoek geleverd.
Marlayne Sahupala werd bekend als zangeres bij het Eurovisie Songfestival en als presentator van tv-programma's van SBS6. Luuk Ikink presenteerde op NPO Radio 1 en werkt tegenwoordig voor de camera's van RTL4.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.