RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie in Baarn rukt uit voor gestolen golfkar, rector krijgt standje

BAARN - De politie in Baarn is uitgerukt met zeker drie politie-auto's na een melding van een gestolen golfkar. Het karretje was ontvreemd bij het Baarnsch Lyceum.

De golfkar werd vrij snel gevonden op de Prins Hendriklaan, zonder bestuurder. Een buurtonderzoek leverde daarna ook geen aanwijzingen op. Rector Henk van Ommen van het Baarnsch Lyceum kon de diefstal uiteindelijk wel verklaren.

De school vierde vandaag haar honderdjarig bestaan en bij elke reünie in het verleden werd bij wijze van grap een bakfiets van de school gestolen. Die bakfiets is er niet meer, vandaar dat nu de golfkar is meegenomen. De dader stond waarschijnlijk 200 meter verderop bij café Prins Hendrik, waar de reünie door honderden oud-leerlingen werd voortgezet.

De rector kwam ervanaf met een standje, omdat de politie de melding aanvankelijk wel serieus had genomen. Uiteindelijk is de kar onder politiebegeleiding door de conciërge teruggebracht naar de school. Het is nog onbekend wie de melding van het gestolen karretje heeft gedaan.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -