Shirts FC Utrecht geveild voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Kinderen van het WKZ bezochten vandaag de wedstrijd van FC Utrecht
Kinderen van het WKZ bezochten vandaag de wedstrijd van FC Utrecht © FC Utrecht
UTRECHT - De shirts die de spelers van FC Utrecht vandaag hebben gedragen in de wedstrijd tegen Vitesse, worden geveild voor het goede doel. De gehele opbrengst van de veiling wordt geschonken aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ).
De veiling sluit donderdagmiddag. Er kan worden geboden op shirts van zowel basisspelers als invallers. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis zal het geld gebruiken om extra voorzieningen te kunnen aanbieden en om innovatief onderzoek te kunnen doen.
Kinderen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis bezochten vandaag de wedstrijd van FC Utrecht
FC Utrecht heeft al langer een warme band met het ziekenhuis. De afgelopen week was het WKZ-week bij de voetbalclub, wat betekent dat er verschillende acties werden georganiseerd voor de jonge patiënten.
Voor de wedstrijd tegen Vitesse werden zieke kinderen samen met hun families naar het stadion gehaald, waar ze een vip-behandeling kregen en de wedstrijd vanuit skyboxen konden zien. Ook bij de Galgenwaard werd vandaag gecollecteerd. De opbrengst van die collecte komt ten goede aan de realisatie van een FC Utrecht-skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.
© RTV Utrecht
Het is de bedoeling dat de kinderen in het WKZ de skybox elke dag kunnen gebruiken om bijvoorbeeld samen te gamen of wedstrijden van FC Utrecht te kijken op een groot scherm.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.