RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Koningspaar in Amersfoort voor Koningsdagconcert in Theater Flint

1/3
AMERSFOORT - Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Beatrix hebben vanavond het Koningsdagconcert in Theater Flint in Amersfoort bezocht. Het concert werd bijgewoond door Amersfoorters die betrokken zijn bij de organisatie van Koningsdag.

Dit jaar stond de stem centraal tijdens het Koningsdagconcert. Onder het motto 'Alle Stemmen Gelden' zongen koren over de levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen.

 Ook prinses Beatrix is bij het concert aanwezig. Ook prinses Beatrix is bij het concert aanwezig. | Foto: Keistadnieuws

Er waren optredens van Cappella Amsterdam, ZO! Gospel Choir, de meisjes van het Nationaal Kinderkoor en verschillende koren uit de regio. Ook zongen Henk Neven, Robert Holl, Gershwin Bonevacia, Claron McFadden, Nora Fischer, Paul de Munnik en de Syrische zussen Jawa en Shaza Manla.

Het Koningsdagconcert is een initiatief dat in 1985 voor het eerst werd genomen door toenmalig koningin Beatrix en prins Claus. Het concert wordt ook dit jaar opgenomen en op zaterdag 27 april uitgezonden op NPO 2.

 Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij Theater Flint. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij Theater Flint. | Foto: Keistadnieuws


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -