Bekerhouder Sportlust'46 verliest kwartfinale en loopt het grote bekertoernooi mis

© Sportlust'46
WOERDEN - De voetballers van Sportlust'46 raken de titel in de districtsbeker West 2 kwijt. In de kwartfinale verloor de ploeg uit Woerden met 2-0 van Jodan Boys. Daardoor is de Woerdense ploeg ook een plek in het hoofdtoernooi van de KNVB Beker misgelopen.
Al bij rust stond de eindstand op het bord. Tussen minuut 31 en 36 scoorde Jodan Boys uit Gouda, waar het duel ook gespeeld werd, twee keer. De 1-0 kwam op naam van Jorn van Lunteren, uitgerekend uit Woerden. Daarna scoorde Jordi Tuithof de 2-0. In de tweede helft drong Sportlust nog aan, maar tot een aansluitingstreffer kwam het niet.
Vorig jaar wist Sportlust'46 de districtsbeker te winnen door in de finale FC 's-Gravenzande te verslaan. In de voorronde van het grote bekertoernooi maakte HBS een einde aan het avontuur van Sportlust. Die topwedstrijden lopen de Woerdenaren nu mis.