RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie zoekt getuigen van ongeluk A2, bestuurder verdacht van rijden onder invloed

VIANEN - Bij een botsing tussen twee auto's op de A2 ter hoogte van Vianen is gisteravond een 29-jarige man gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van het ongeluk dat rond 19.20 uur gebeurde. De schade aan beide voertuigen was groot.

Toen agenten ter plaatse kwamen stonden er twee beschadigde auto's. Een witte Volkswagen Golf was tegen de vangrail gebotst, de twee inzittenden bleven ongedeerd. De bestuurder van het andere voertuig, een man uit Amsterdam, raakte wel gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De snelweg werd tijdelijk afgesloten.

Agenten hebben sporenonderzoek gedaan en de auto's zijn meegenomen voor verder onderzoek. De bestuurder van de Golf wordt verdacht van rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeluk. Getuigen hebben ook nog gezien dat de man roekeloos reed, ook dat wordt onderzocht.

De politie wil graag met mensen spreken die zich nog niet hebben gemeld. Iedereen die iets heeft gezien van het ongeluk, of de Golf heeft zien rijden op de A2, kan dat melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -