Daphne (20) door groep bekogeld met fles in Bunschoten: "Wie is zo achterlijk om dit te doen?"

© Daphne van Diermen
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - De 20-jarige Daphne van Diermen uit Bunschoten-Spakenburg is gisteravond door een groep jongens op de Groen van Printsterensingel bekogeld met een glazen fles. Het grote stuk glas spatte op haar voorhoofd uit elkaar toen ze op de scooter langsreed. Daphne hield er een lelijke wond aan over op haar voorhoofd.
"Ik was onderweg naar huis, toen ik opeens het groepje jongens zag staan. In mijn ooghoeken zag ik ineens iets mijn kant op vliegen", vertelt Daphne tegen RTV Utrecht. Voordat ze er erg in had, vloog het voorwerp tegen haar hoofd aan. En dat terwijl ze met de scooter zeker 40 kilometer per uur reed.
"In eerste instantie had ik niet in de gaten dat ik een grote wond had. Tot ik ineens allemaal bloed op mijn scooter zag vallen", aldus Daphne, die van haar scooter stapte en in paniek raakte. "Mijn gezicht, mijn kleding: alles zat onder het bloed. Ik dacht dat ik een gat in mijn schedel had."

GEHECHT

Voorbijgangers hebben haar geholpen overeind te komen en de bloeding te stoppen. "De groep jongens heb ik niet meer gezien. De politie is nog gekomen, maar ze konden niks meer voor mij betekenen", legt Daphne uit. Op de eerste hulp is de wond in haar voorhoofd gehecht. Het gaat naar omstadigheden goed met haar.
Daphne hoopt de daders te achterhalen. "Ik ben benieuwd wie zo achterlijk is om dit te doen", besluit ze woedend.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.