Groot onderzoek in vermissingszaak Soest, 56-jarige verdachte opgepakt

© Caspar Huurdeman
SOEST - Bij een huis aan de Lange Brinkweg in Soest heeft de politie een groot onderzoek ingesteld. Een woordvoerder van de politie meldt dat in een vermissingszaak een 56-jarige man is aangehouden, maar kan er verder nog weinig over melden.
Volgens omwonenden woont in het huis een echtpaar. De vrouw had op het adres een kapsalon aan huis. Haar klanten kregen volgens Hart van Nederland in januari een e-mail, waarin ze haar vertrek aankondigde. Ze zou stoppen met haar werk in Soest en in Amsterdam en met een nieuwe partner een salon in het buitenland opzetten.
Forensisch onderzoek bij het huis in Soest.
Forensisch onderzoek bij het huis in Soest. © Caspar Huurdeman
Waar de vrouw op dit moment is, is niet duidelijk. De politie gaat niet in op het bericht waarin ze haar vertrek heeft aangekondigd en zegt ook niet of zij degene is waar het onderzoek aan de Lange Brinkweg om draait. Of de aangehouden verdachte op het adres woont wil de politie niet bevestigen.
Bij het onderzoek zijn veel rechercheurs aanwezig. Politiemedewerkers met witte pakken lopen het huis in en uit. Voor het huis staat een container van de Forensische Opsporing. Volgens een persfotograaf ter plaatse is die daar vannacht geplaatst.
Politie onderzoekt vermissing aan de Lange Brinkweg in Soest

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.