RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ruim twintigduizend reacties op Meldpunt Onveilig Verkeer

PROVINCIE UTRECHT/UTRECHT - Het Meldpunt Onveilig Verkeer van RTV Utrecht heeft 2261 meldingen van gevaarlijke situaties op de weg opgeleverd. Op de locaties is in totaal 19.096 keer gestemd. Het meldpunt is na twee weken gesloten en de binnengekomen gegevens worden nu geanalyseerd.

De redactie van RTV Utrecht onderzoekt de opvallende risicoplekken en maakt daar reportages over. Die zijn komende maand bij ons te zien. De data van het Meldpunt Onveilig Verkeer worden ook beschikbaar gesteld voor instanties die zich met verkeersveiligheid in de provincie Utrecht bezighouden.

Ook de twaalf andere regionale omroepen hebben de afgelopen twee weken in hun uitzendgebied gevraagd welke locaties als gevaarlijk aangemerkt kunnen worden. Nergens werden zoveel plaatsen gemeld als in Midden-Nederland. Dat toont aan dat het onderwerp verkeersveiligheid in de provincie Utrecht veel mensen op de been brengt.

Bekijk hieronder welke locaties zijn gemeld en welke informatie daarbij is ingevuld. Nieuwe plaatsen melden is niet langer mogelijk.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -