RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tantramasseur Nico D. moet de cel in na seksueel misbruik cliëntes

RHENEN - Tantramasseur Nico D. uit Rhenen heeft een celstraf van tweeŽnhalf jaar gekregen, waarvan tien maanden voorwaardelijk. Volgens de rechter is bewezen dat hij zeker zes cliŽntes seksueel misbruikte.

D. (54) masseerde zijn slachtoffers in een chalet. De grenzen van het toelaatbare waren uiterst vaag. Zowel D. als zijn cliŽnten waren naakt. Hij drong het lichaam van de vrouwen binnen en gaf vaginamassages. Ook ging D. volgens de officier van justitie met zijn penis in het lichaam van de vrouwen.

SLACHTOFFERS
De vrouwen waren vrijwillig klant van D. Ze vonden echter dat hij veel te ver is gegaan. Eind 2017 meldden vier slachtoffers zich bij de politie, daarna volgden nog meer aangiftes.

De rechter gelooft de verklaringen van de slachtoffers, omdat ze op essentiŽle punten overeen kwamen. Nico D. zou het initiatief hebben genomen tot de seks. De vrouwen, die volgens de rechter erg kwetsbaar waren, gingen erin mee omdat ze hem vertrouwden.

WEERWOORD
D. ontkent alle beschuldigingen. Hij zegt dat de vrouwen hebben ingestemd met seks. Ook zouden ze hun verklaringen uitgewisseld en op elkaar afgestemd hebben via het Meldpunt Tantra Misbruik. De vrouwen zouden jaloers zijn geweest toen ze erachter kwamen dat D. met meerdere klanten seks had.

STRAFLENGTE
Het OM had eerder drie jaar cel geŽist, iets langer dan de rechter vandaag heeft opgelegd. Hij heeft een iets lagere straf gekregen vanwege de vele media-aandacht die er is geweest voor de zaak. Door de vele berichten op social media en op internetfora zou hij veel geld zijn kwijtgeraakt.

D. werd direct na de uitspraak van de rechtbank opnieuw aangehouden en moet onmiddellijk de gevangenis in. Naast de celstraf krijgt hij een beroepsverbod voor vier jaar en mag hij in die periode ook geen contact hebben met de zes slachtoffers. Tot slot moet hij hen schadevergoedingen van in totaal een kleine 30.000 euro betalen.


INTIEME THERAPIE
Tantra is een esotherische traditie met wortels in het hindoeÔsme en en het boeddhisme. Beoefenaars zeggen dat mensen er hun bewustzijn mee kunnen ontwikkelen. Tantramassage is een fysieke en intieme therapie die vanuit een spirituele gedachte is gericht op bewustzijn van de ziel en seksuele energie. Een sessie van anderhalf Š twee uur kostte bij Nico D. ongeveer 150 euro.

De tantra-rituelen kunnen van alles losmaken, schrijft de Rhenenaar op zijn website. ''Onverwachte emoties kunnen tot uitbarsting komen, haat, woede, pijn, angst, geilheid. De veilige omgeving biedt alle ruimte om je te uiten, te helen en te ZIJN."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -