RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bioscoop Leidsche Rijn ontruimd vanwege stroomstoring

LEIDSCHE RIJN - Bijna achthonderd huishoudens hebben vanochtend een tijdje zonder stroom gezeten in Leidsche Rijn. Dat meldt netbeheerder Stedin. Vanwege de storing werd ook de bioscoop van Pathé ontruimd.

Het ging volgens de netbeheerder om het gebied in Hoge Weide, een nieuwe wijk in het Utrechtse stadsdeel vlak langs de A2, in het gebied rondom de Parijsboulevard.

In de bioscoop zaten honderden mensen voor de eerste vertoning van de film 'Avengers: Endgame'. Zij moesten de bioscoop midden in de film verlaten. Volgens Suzanne Damen van de bioscoop kwam de storing daarom totaal niet goed uit: "De zalen zaten helemaal vol met de fans en die schrokken zich een hoedje. Want alles was uit en niks werkte meer."

Ook winkelcentrum The Wall zou even zonder stroom hebben gezeten. Volgens Stedin ging het om een 'kleine stroomonderbreking', waardoor alles even stil kwam te staan, zoals roltrappen. Ook de winkels in Leidsche Rijn Centrum zouden volgens buurtbewoners op Twitter even getroffen zijn door de storing.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -