Buren van vermoorde Miranda Zitman komen samen

© Caspar Huurdeman
SOEST - Buren van de vermoorde Miranda Zitman uit Soest zijn gisteravond bijeengekomen om te praten over het drama in hun buurt. Onder begeleiding van medewerkers van Slachtofferhulp kwamen ze samen in de brandweerkazerne aan de Lange Brinkweg, vlakbij de plek waar Miranda woonde.
Ook burgemeester Rob Metz was aanwezig, evenals enkele agenten. De moord heeft diepe indruk achtergelaten in de buurt. De 52-jarige Miranda was al lange tijd vermist en vorige week zijn stoffelijke resten van haar lichaam gevonden in het Soester huis.
In januari werd in Amsterdam al een koffer met lichaamsdelen gevonden, nu blijkt dat die ook afkomstig van Miranda waren. Haar 56-jarige vriend Bart B. zit vast omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.
Dagblad De Gooi- en Eemlander meldt op basis van eigen onderzoek dat de relatie tussen Miranda en B. al op de klippen was gelopen. Volgens de krant was ze op zoek naar een andere woning waar ze ook haar kapsalon kon vestigen. Voor de woning van Miranda Zitman worden bloemen neergelegd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.